Монтаж на климатик закупен от друг търговец?

Монтаж на климатик закупен от друг търговец?

Един от най- често задаваните ни въпроси е „Можете ли да монтирате ли климатиж, който не е закупен от вас“. Отговорът е ДА. Ние сме професионалисти и сме готови да откликнем на всяка ваша молба с цел удобство и удовлетвореност на клиента. Всички фирми могат да монтират повечето видове стандартни климатици, но поради техни причини, отказват.

Ние монтираме климатици в цяла южна България, включително областите Пловдив, Пазарджик, Хасково, Стара Загора, както и при предварителна уговорка и в София, Кърджали, Ямбол и Сливен.

Монтаж на климатик закупен от другаде?

Ако сте намери климатик на промоция, който ви се струва изгоден или просто не се предлага другаде, купете си го, ние можем да го монтираме професионално, бързо и на добра цена.

Не препоръчваме този метод, тъй като избора на правилният климатик за вашите нужди е един по- сложен процес и има много моменти, които можете да объркате. Най- добре е да се свържете с нас и безплатно да ви консултираме и предложим климатик за вашите нужди.

Ако все пак сте решили да изберете сами вашият климатик, можете да прочетете нашите 10 съвета при избора на климатик, които могат да са ви от полза.

Гаранция при монтаж на климатик закупен от друг търговец

Гаранцията, която имате е от търговеца, който сте закупили климатика или от представителството на компанията производител за България. За това най- добре попитайте при покупката.

Ако все пак имате нужда от след гаранционен ремонт на климатик, може да се свържете с нас.

Цена за монтаж на климати, който не е закупен от нас

Цената за монтаж на климатик е индивидуална в зависимост от много фактори. Някой от най-важните фактори са дължината на тръбния път, достъпността до мястото на монтаж, населеното място (ако се доплаща за транспорт), количество фреон и други.

За да получите най- добра цена, ни се обадете и ние ще ви дадем оферта само след няколко бързи въпроса.

Като обобщение, ако сте си избрали климатик от друг търговец и искате да го монтираме, не се колебайте, ние сме на разположение. Вижте как да се свържете с нас от меню Контакти.

Tags

4 comments

  • Здравейте,
    закупих си климатик Arielli от Техмарт от коледната им промоция, колко би струвал монтажа и кога ще е възможен? За Пловдив става въпрос.

    • PlovdivClima.com /

      Здравей Георги, можем да момтираме желаният от вас климатик, но ни е нужда повче информация, за да ви дадем цена. Моля свържете се с нас на 08 78 78 93 68 за да ви дадем точна оферта и период.
      Благодарим и весели празници!

  • Здравейте може ли да ми монтирате климатик колко ще ми струва монтажа

    • PlovdivClima.com /

      За монтаж на климатик ни е необходима повече информация. Най- добре се свържете с нас на посочения телефон.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

Имаш въпрос свързан с клматиицте?

Свържи се с нас!