Монтаж на климатици Пловдив

Независимо дали сте закупилия вашият нов климатик от нас или не, ние можем да ви предложим бърз и качествен демонтаж на старият ви климатик и монтаж на новия. Нашите специалисти работят не само качествено и бързо, но и с идеята да запазят вашият дом максимално чист.

Ние можем да ви предложим и най- конкурентните цени за град Пловдив и региона, само ни се обадете на 08 78 78 93 68 и наш консултат ще ви обясни всичко най- подробно.

Не правете компромиси с качественият монтаж на вашият климатик, това може да повлияе отрицателно на него и начинът му на работа.

Монтаж на климатици Пловдив

Монтаж на климатици Пловдив

Ето и малко полезна инфомация Как да подобрите въздуха в дома си?

С климатик или без, въздухът във вашия дом трябва да бъде чист. Затова ви ще представим някои основни неща, които да направите, за да подобрите качеството на въздух в помещенията.

Без замърсяващи въздуха дейности и навици

На първо място това включва пушенето. Цигарите съдържат вредни емисии, които в малко количество замърсяват значително въздуха. Когато почиствате, използвайте препарати, на чийто етикети е упоменато, че не съдържат вредни вещества. Също така, някои битови дейности като запояване или пък боядисване могат значително да повишат замърсяването на помещението. Ако е възможно, правете ги на открито.

Чистотата във вашия дом

Редовно изпирайте всички чаршафи и възглавници, защото върху тях се натрупват прах и алергени. Дръжте и обувките си близо до входната врата, можете да сложите изтривалка, която да използвате, преди да влезете в дома си. Редовно почиствайте мебелите от прах с микрофибърни парцали, тъй като те не замазват. Препоръчително е прахосмукачката ви да е с така наречените НЕРА филтри, които пречистват малко или много въздуха. Всички тези действия ще ви помогнат да поддържате една здравословна среда на живот. Ако имате климатик, той допълнително ще пречиства въздуха, но това не означава, че не трябва се грижите за чистотата редовно.

Контрол на влажността

Във влажна среда могат да се развият всякакви бактерии. Поради тази причина, трябва да контролирате и влажността във вашия дом, като използвате специално устройство или пък включите настройката на вашия климатик за влажност. Влажността в банята е доста по-висока, затова е хубаво помещението да се проветрява след използване или пък да се включва вентилацията за по-бързо изсушаване.  В допълнение, растенията вършат чудесна работа за пречистване на въздуха.  Поливайте ги редовно, но и внимавайте да не предозирате водата, за да не умрат от прекалена влажност.

Добра вентилация

Проветрявайте редовно помещенията, но бъдете особено внимателни през пролетните месеци, тъй като тогава има цъфтеж и най-много алергени. През този период филтрите на климатиците ви трябва да са в изрядно състояние, за да могат да пречистват въздуха. Можете също така да си вземете и пречиствател на въздуха. Неговата цел е да пречиства и да контролира нивото на прах в помещенията. Някои от тези пречистватели са с йони, които почистват въздуха много добре. Ако имате камина или уреди, които използват изкопаеми горива, то тогава се уверете, че вредните газове се отделят чрез тръби, които не са разположени в близост до прозорците.

Всички тези неща ще подобрят качеството на въздуха, а това ще се отрази и на здравето ви!