Хиперинверторни климатици

Хиперинверторни климатици Митсубиши Пловдив

Хиперинверторни климатици Митсубиши Пловдив

Хиперинверторните климатици са най-високият клас инверторни климатици. Техният преобразовател е  5 пъти по-голям и по-бърз от останалите климатици. Също така, те работят много по-бързо, по-безшумно, по-енергийно ефективни, дори и при екстремни температурни разлики от по – 20 градуса. Някои то тях са снабдени със система за пречистване на въздуха, филтри против прах, алергени или акри.  Те могат да задоволят и най-претенциозните клиенти.  Те са подходящи за монтиране във всяко едно помещение, тъй като притежават изключително елегантен дизайн.  Подходящи са за битова климатизация, така и за административна, сгради, сървърни помещения и други.

Здравословна среда

Хиперинверторни климатици Пловдив

Хиперинверторни климатици Пловдив

Всеки един хиперинверторен климатик има подобрен компресор и като цяло иновативни механични компоненти.  От една страна изработването на такива климатици е с цел максимална енергийна ефективност, а от друга – здравето на потребителите. Този тип климатици е съвкупност от няколко области – химическа, физическа, интериорен дизайн, здравеопазване. Основната им цел тя е да създаде здравословен комфорт, температурно удобство, икономичност и изобщо всичко, което сте желали от една климатична система. Изберете качеството на тези супер хиперинверторни климатици, за да създадете комфорт и здравословна среда за вас и вашето семейство.

Ето някои и от основните положителни среди на хиперинверторните климатици.

Бързи и мощни при отоплението

При тези климатици стаята или помещенията в дома ви могат да се затоплят за отрицателно време, ако навън температурата е около минус 10 градуса. Това се дължи на оборотите на компресора, които са изключително бързи. Поради тази причина и климатиците имат висока енергийна ефективност, както и икономичност. Също така, можете да разчитате и на денонощната възможност на климатика да работи и да загрява помещението, когато отчете по-ниска температура от тази, която сте му задали.

Стабилно управление и ефективност

Усъвършенстваната технология на тези климатици ви помага да спестите повече от сметките ви за електроенергия.  Първоначално инвестицията в закупуването на такъв климатик е голяма, но пък след това тя се възвръща. Също така, дори и да го купите на изплащане вие пак, можете да се насладите на уюта, който този климатик може да ви осигури.

Работа при екстремни условия

Ако сте решили да използвате тази технология, трябва да предвидите, че навън температурите стават доста ниски през зимния сезон. Прага на ниски температури са минус 20 градуса. До тогава климатик може да работи без проблем. Също така, дори и температурите да станат по-ниски, климатикът пак ще работи на ниво, но ще има нужда от малко повече време, за да създаде топлинния комфорт, от който се нуждаете.

Най-добрите климатици в тази област са японските. Както и преди сме казвали японците държат на качеството. Те имат разнообразен климатик и това е причина техните климатици да са издръжливи и също така да са търсени по-цял свят. Другата причина за тяхната популярност е издръжливостта. Те са спечелили дори доверието и на българския потребител.

Японски климатици можете да си купите от всеки един магазин за електротехника, но и от фирма за климатици. Фирмата за климатици е по подходяща при избор на правилен хиперинверторен климатик, тъй като тя може да ви насочи към правилния модел климатик.

При нас служителите са много по-благоразположени. Те ще ви отговорят на всичките въпроси, ще ви дадат ценни съвети. Също така можете да се възползвате и от безплатна консултация и оглед на помещението. При огледа на помещението ще получите и най-доброто разположение на климатика, така че да работи на пълния си капацитет.

Друго важно нещо за климатика  неговата поддръжка. Това включва редовното почистване на филтрите, тъй като те съдържат много прах. Прахът може да ги задръсти. Оттам съответно ще се затормози и самият компресор, ще му трябва повече време и съответно това ще изисква и повече електроенергия.  Следващото нещо за филтрите е да ги сменяте на всеки три или шест месеца. Не на последно място слагаме и годишния преглед. При него можете да заредите и с фреон, тъй като от него зависи и работата при охлаждане и отопление. Също така можете да откриете и проблеми в зародиш и да го оправите, без да се завличате с огромни суми.

Хиперинверторни климатици Пловдив

Хиперинверторни климатици Пловдив

Ако искате да отоплявате повече помещения в дома си, но не искате да украсявате фасадата на жилищната ви сграда, можете да направите мулти сплит система. Това е системата, която включва повече до един климатик, най-често два, но можете да вържете към едно външно тяло до пет климатика. Трябва да знаете само, че ако външното тяло не работи както трябва, то климатизацията в дома ви ще спре.

Тъй като този вид климатик е доста скъп, можете да закупите обикновен инверторен климатик, ако това можете да си задоволите нуждите. Все пак и това са климатици от високо качество и са по-достъпни като цена, можете дори да ги вземете директно в брой, без да се занимавате с процедури по изплащане.

Надяваме се тази статия да ви е била полезна, да сте разбрали какво е хиперинверторен климатик и защо се налага на пазара. Отново ви напомняме и препоръчваме да се обърнете към фирма, занимаваща се с климатици, тъй като тя ще се отнесе с професионално и лично отношение към вас. Разбира се ние ще ви препоръчаме да се обърнете към нас, но това разбира се е ваш избор. Ние просто искаме да информираме евентуалните клиенти какво е Хиперинверторен климатик. Не забравяйте и за поддръжката. Каквото и да изберете, климатиците от японските фирми са едни от най-добрите и горещо ви ги препоръчваме. Пожелаваме ви топли зими и прохладни лета!

Ако имате някакви допълнителни въпроси или запитвания, доверете се на най- добрите специалисти по климатците за Пловдив и областта: 08 78 78 93 68 / [email protected]Plovdivclima.com- климатици Пловдив.

Tags

Вашият коментар

Your email address will not be published.

Имаш въпрос свързан с клматиицте?

Свържи се с нас!