Как климатикът на изплащане да бъде най-изгодното решение?

климатикът на изплащане Пловдив

климатикът на изплащане Пловдив

Евтино, много тънко, изгодно, почти без пари и накрая…..прецакани сме…. Това сигурно ви напомня на много такива сценарии, в които сте попадали не само вие, но и ваши близки и приятели.  Вие искате най-изгодното решение за вас и вашето семейство и в това няма нищо лошо. Много фирми предлагат много изгодни предложения, на които си струва да се обърне внимание. Но проблемът именно идва тук. Появяват се различни малки фирми, които могат единствено да ви предложат телефон или имейл адрес, сайт, от, където да закупите климатика и това е. Няма нито база, нито сервиз, нито физически магазин, където можете да отидете, да тествате, да изберете. Спестяването на тези разходи, разбира се им позволява да предложат своите климатици на много по-ниски цени от редовните и по-този начин те стават конкуренция и печелят нас – доверчивите клиенти.

До тук всичко изглежда нормално. Но какво обаче се случва, когато дойде зимата и дойде и времето за ремонти. Започваме да звъним на посочения телефон, на който естествено никой не ни отговаря. На имейлите също нямаме отговор, а може и въпросната фирма вече да не е на пазара.  Все повече хората попадат в такива ситуации.

След като климатикът ви е спрял да работи, фирмата, от която сте го купили не отговаря и вие започвате да търсите поправка при вече лицензирана фирма. Разбира се, ремонтът трябва да се плати, тъй като гаранцията, която сте получили не важи. А всичко можете да бъде избегнато, ако просто бяхте потърсили лицензирана фирма и бяхте взели климатик от нея.

Също така, много по-добре е да си вземете климатик на изплащане Пловдив, който да изплащате около 2 – 3 – 5 години, но да бъдете сигурни, че дори и след 20 години този климатик ще работи правилно, няма да се развали или пък нещо да се случи, така че изобщо да не може да бъде поправен.

Освен това, климатиците харчат изключително малко електроенергия и през зимните месеци, и през летните. Без проблем могат да поддържат една и съща температура денонощно. С правилната поддръжка те наистина могат да редуцират сметките ви за електричество и отопление, като по този начин ви позволят да изплатите уреда по-бързо, а и вие ще забележите, че още през първите месеци климатикът си оправдава инвестицията. Сега си го представете напред във времето и помислете колко можете да спестите и спечелите. Определено си заслужава подобен тим инвестиция.

След като сте решили да си закупите климатик на изплащане идва въпросът дали да бъде от фирма, която да се занимава изцяло с това или пък да е търговска верига.

При търговската верига често отиваме, но не получаваме това, което искаме. Продуктите там се продават в кашон, тест не винаги се прави и разбира се, обслужващият персонал се държи така сякаш ще им нарушили и без това ценното спокойствие и в резултат на това те се държат грубо, невъзпитано и често дори не ви слушат какво говорите. Оглед на помещението едва ли можете да получите, за тях е достатъчно само да им кажете квадратурата на помещението. Също така, ако поискате монтаж той най-вероятно ще се заплаща допълнително и ще бъде направен от подизпълнител, който често си оставя ръцете и нищо не върши.

При търговската фирма можете да забележите още, че служителите ви насочват към точно определен продукт, като марка и модел. Често те са на промоция, изглеждат примамливи и надеждни. Истината обаче е, че служителите гонят определен брой продажби, тъй като от това зависи заплатата им и не ги интересува дали на вас ще ви върши работа, дали вие ще сте доволни като клиенти, дали ще намерите подходящо място за монтаж и други подобни въпроси.  Те искат да получат бонус към заплатата си, защото са ви продали този определен климатик и нищо друго. Ако го вземете на изплащане, още по-добре – получават и бонус за това, че са ви накарали да се обвържете с тях дългосрочно.

Ако искате наистина да се сдобиете с качествени климатик, който да ви върши работа, да не се развали на първия месец и да оправдае инвестицията си, можете да се обърнете към фирма, която се занимава с това. Лицензираните фирми са се доказали във времето с изгодни предложения, качествени продукти и разбира се добро отношение към клиентите.

При фирма без проблем можете да поискате да дойде техник и да огледа мястото, където ще се намира климатика. Можете да изисквате и монтаж, както и демонтаж, ако решите климатикът да се премести или махне.  Можете да се обърнете към тях дори просто за консултация и препоръка на модели. Без раздразнение и с усмивка на лице те ще ви отговорят на всички въпроси и наистина ще ви вдъхнат доверие.

Колкото до климатик на изплащане – фирмата предлага и това. Условията са наистина изгодни, реалистични и напълно нормални. Дори и да търсите бюджетен климатик, фирмата отново ще има предложение, на което трудно можете да откажете. Но това предложение ще има и качество, което ще  видите още в първите няколко месеца и наистина ще разберете, че инвестицията си е заслужавала.

Климатикът на изплащане е добро решение и добра инвестиция в бъдещето, но само и единствено, когато е закупен от място, където можете да бъдете сигурни, че няма да ви излъжат или да ви продадат нещо, което няма да ви върши работа след време.

Тук идва и проблемът с различните мнения и разногласия. Все повече хора търсят информация в интернет, четат различни мнения във форумите и в един момент се питат на къде да тръгнат, към кой да се обърнат и изобщо как да изберат и купят климатик.  В един момент обаче виждате дадена реклама във форума и си казвате, че това може би е нещо изгодно, нещо, което си заслужава и последвате линка към рекламата. Това наистина е некоректно, тъй като форумът е място, където хората споделят своите преживявания и търсят решение на проблема си. Не се лъжете от такива уж случайно видели реклами, които уж ви предлагат спасение от всички ваши несгоди и изключително добри условия.  По-доброто решение е да попитате ваши близки или приятели, които имат от дълго време климатик, от къде са го купили и ако е от фирма, дали пазят техните контакти.  Както вече казахме в лицензирана фирма вие ще откриете и климатик, който да ви бъде според възможностите, та дори той да бъде на изплащане.

Ако имате някакви допълнителни въпроси или запитвания, доверете се на най- добрите специалисти по климатците за Пловдив и областта: 08 78 78 93 68 / [email protected]Plovdivclima.com- климатици Пловдив.

Tags

Вашият коментар

Your email address will not be published.

Имаш въпрос свързан с клматиицте?

Свържи се с нас!