Ремонт на климатици Пловдив

Ремонтът на единк климатик може да се окаже трудоемка задача дори и за опитни експерти, поради сложността на съвременните системи. Не препоръчваме да го правите лично, особенно ако нямате солидни познания по климатична техника зад гърба си.

Може да се възползвате от услугите на нашите експерти за да сте спокоини, че вие и вашят климатик са в сигурни ръце. Ремонтът на климатици в град Пловдив и региона е наше ежедневие и ние ще се радваме да ви помогнем отново да домът ви да е едно комфортно и удобно място за живеене.

Ремонт на климатици Пловдив

Ремонт на климатици Пловдив

И една интересна статия за климатиците, която мислим че ще ви е полезна.

 

Климатикът – удачен избор за дома и офиса

В началото климатиците се използвали главно за охлаждане, но в последствие са се използвали и за отопление. Целта на климатиците да създаде удобство по всяко време на годината. Ще ви представим няколко причини, поради които  климатиците са удачен избор за офиса или дома ви.

Нисък разход на електроенергия

Искате ли да имате ниски сметки за ток? Решението е само едно – климатик. Противно на всички убеждения, съвременният климатиците не харчат много електроенергия и бързо стоплят или охлаждан дадено помещение. Съвсем спокойно можете и да ги оставите да работят няколко дни наред. Разликата от преди  и сега в сметките за тока ще усетите веднага.

Удобство за потребителя

Много климатици са снабдени с различни екстри, като някои от тях са контрол на влажността, температурата, поддържане на определена температура, пречистване на въздуха и други. Всички те осигуряват незаменимо удобство. Освен това, благодарение на тях, можете да пестите време за охлаждане или затопляне на помещението, като по този начин намалявате и разхода на електроенергия. Другото и важно нещо е, че климатиците работят безшумно и това ви гарантира допълнително спокойствие, не само на вас, но и вашите съседи.

Защитни функции

Може би едно от най-важните свойства на климатика е, че той има защитни функции. Това ви позволява да го оставите включен, дори когато не сте в офиса или дома си, без да се притеснявате, че може да стане авария.

Ако по някаква случайност има проблеми с тока или захранването, климатикът автоматично спира работа. При отстраняването на проблема или възстановяването на захранването, климатикът се включва в режим изчакване.  По този начин вие сте сигурни, че каквото и да стане, климатикът няма да усложни проблема, напротив.

Почистване

Има много митове, че климатиците се чистят трудно и това не е приятно. Единственото вярно нещо в това е, че не е особено приятно да се изцапаш с малко прах. Филтрите на климатиците се чистят изключително лесно в домашни условия и това спестява много нерви и средства.  За да е здрав даден климатик, трябва да се прави годишен преглед и да сме сменят на всеки 3 месеца филтрите. Това единствената му поддръжка. Останалото е ясно – наслаждаване на приятна домашна или работна среда.

Ако все пак решите, че не е работа за вас, може да разчитате на нас с профилактиката, почистването и смята на филтрите и то на исключително ниски цени- PlovdivClima.com – климатици Пловдив

След като видяхте плюсовете на климатиците, се надяваме да сме разсеяли някои то вашите страхове и съмнения. Единственият начин, по който можете да се убедите, че климатикът е най-точното решение за вас, е да си купите един. Не губете време в съмнения и тревоги, а се отдайте на спокойствие в приятна атмосфера!