Продажба на климатици Пловдив

Продажба на климатици Пловдив

Разчитайте на нас за правилните съвети отности покупката на нов климатик. Препоръчваме консултация с нашите специалисти, на посочените телефони или форма за контакти, но все пак ето и няколко точки върху които да се замислите преди да купите климатик за вашият дом в град Пловдив или региона.

Как да изберете правилно климатик?

Ще се опидаме да ви дадем съвети как да изберете правилно вашия климатик, който да използвате дълги години. Ние предлагаме качествени климатици на конкурентни цени, само попитайте нашите експерти за продажба на климатици Пловдив.

Големина на помещението

Първото нещо, което трябва да направите е да изчислите големината на помещението, така че да можете да прецените климатик с каква мощност ще ни е необходим за отопление или охлаждане на помещението. Правилният климатик е от особена важност за добрата климатизация и консумация на електроенергия. Трябва да съобразите следните параметри, когато избирате климатик:

  • Височина на тавана
  • Изолация – вътрешна или външна (ако има)
  • От какъв вид е стъклопакета
  • Дограма
  • Големината на прозорците
  • Изложение
  • По какъв начин се използва и за какво е предназначено помещението?
  • Уреди, които отдават топлина – печки, хладилници, телевизори и други.
  • Вид на самото помещение – спалня, кухня, трапезария, детска стая

 

Вид на климатика

На пазара има много различни видове климатици. Ако ще отоплявате и охлаждане само едно помещение, то тогава ще можете изберете сплит система, която да се състои от инверторен климатик. Също така, за по-големите помещения или пък за няколко такива, можете да вземете мулти сплит система. Тук всяка една част се регулира отделно и от всяко помещение.  Професионалните климатици са подходящи за къщи, търговски предприятия, промишлени зони и други.

Шум

Много хора си мислят, че единственото важно нещо за климатика е температурата. Това обаче не е така. Всеки един климатик работи при определени нива на шум и това от своя страна оказва влияние върху вас и семейството ви. Трябва да намерите подходящо място за инсталиране на външното тяло, защото  нивата на шум могат да попречат както на вашето лично спокойствие, така и на вашите съседи.

Благоприятно влияние върху въздуха

Климатиците не само охлаждат или затоплят помещението, но те също така пречистват и въздуха. Има климатици, които имат допълнителни йонизатори и по този начин те премахват всякакви бактерии, микроби или алергени. Можете да видите и климатици, които доставят въздух директно от външната среда, като регулират и неговата влажност.

Екстремни условия

Има и климатици, които без проблем могат да работят при температури, които са доста под нулата. Всичко зависи от това за каква цел ще закупите климатика, както и условията, при които ще се използва.

Таймер

Можете да го настроите и през определено време да охлажда или затопля въздуха. Това е чудесно допълнение, тъй като можете да контролирате температурата спрямо вашите желания, а също така и да намалите разхода на енергия.

Качествен монтаж за който можете да разчитате на нас

За да работи един климатик добре, той трябва да бъде инсталиран качествено. За това е важно да се обърнете към фирма, която се е доказала във времето с качествени монтажи, а ние сме именно такива с над 500 монтажа в град Пловдив и региона. Възползвайте се от нея!